چای فامیلا عطری در تهیه کرم مرطوب کننده به کار می رود

یک نوشیدنی سنتی از قبیله سرخپوستان اوجیبوا چای فامیلا عطری است که به نام چیپوا نیز شناخته می شود. طعم کمی تلخ و علفی دارد. چای اسیاک در طول سال‌ها مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است زیرا افرادی ادعا می‌کنند که می‌تواند به درمان سرطان کمک کند.

با این حال، این یک بیانیه بدون شواهد است و نباید جدی گرفته شود.

این ادعاها احتمالاً ناشی از مطالعات سلولی (لوله آزمایش) است که نشان می‌دهد دوزهای زیادی از عصاره‌های اسیاک می‌توانند خواص آنتی‌اکسیدانی قوی و بالقوه مهار تومور در سلول‌ها داشته باشند.

با این حال، اثرات عصاره های غلیظ در مطالعات سلولی با آنچه که در زمان نوشیدن چای اصلی اتفاق می افتد بسیار متفاوت است.

مهمتر از همه، هیچ مطالعه انسانی وجود ندارد که نشان دهد Essiac می تواند یک درمان موثر سرطان باشد.

چای سبز در چین به وجود آمده است، جایی که برای هزاران سال محبوب بوده است.

در حالی که چای سیاه انتخاب محبوب در دنیای غرب است، چای سبز در شرق، به ویژه در ژاپن، غالب است.

چای

چای سبز طعمی سبک تر و علفی تر، اما با طراوت دارد. انواع مختلفی از چای سبز نیز وجود دارد که در این راهنما به معرفی برخی از آنها خواهیم پرداخت. انواع محبوب تر عبارتند از sencha، genmaicha، و matcha.

تحقیقات زیادی در مورد اثرات بالقوه چای سبز بر سلامتی انجام شده است.

در حالی که یافته‌ها تا حدودی مخلوط و متناقض هستند، بررسی‌های سیستماتیک اخیر کارآزمایی‌های تصادفی‌سازی و کنترل‌شده نشان داده‌اند که مصرف چای سبز ممکن است مزایای بالقوه‌ای داشته باشد.

یک بررسی سیستماتیک اخیر و متاآنالیز 27 کارآزمایی انسانی نشان داد که مصرف چای سبز به طور قابل توجهی سطح گلوکز ناشتا را در کوتاه مدت کاهش داد، اما بر انسولین تأثیری نداشت.

محققان همچنین خاطرنشان کردند که تحقیقات طولانی مدت در مورد کنترل قند خون ضروری است.

بررسی سیستماتیک بیشتر و متاآنالیزهای آزمایشات انسانی نشان داده است که مصرف چای سبز تأثیر کوتاه مدت واضحی بر کاهش فشار خون دیاستولیک و سیستولیک و همچنین کلسترول LDL دارد.

با این حال، محققان افزودند که تحقیقات طولانی‌مدت بیشتر در جمعیت‌های مختلف نیاز به تأیید این یافته‌ها دارد.